A csomagot a rendelés beérkezése után elkezdjük feldolgozni. Amennyiben 10:00 óráig beérkezik a megrendelés a webáruházunkba, úgy az aznapi csomagokkal fel tudjuk adni a megrendelt termékeket:

Az alábbi szállítási módok közül lehet választani:

GLS futár: a feladást követően másnapra a címzettnél van a csomag (házhozszállítás)

Díja: előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel(Stripe) :1690.-ft, utánvéttel plusz 400.- ft

Foxpost automata: 2-5 munkanap (csomagautomatába)

Díja: előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel(Stripe) :1190.-ft, utánvéttel plusz 400.- ft

Packeta csomagküldő: 2-5 munkanap (csomag átvevőhelyre vagy automatába)

Díja: előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel(Stripe) :1090.-ft, utánvéttel plusz 400.- ft

Személyes átvétel: Ingyenes (8300 Tapolca, Deák Ferenc utca 9. An-tex méteráru-rövidáru üzlet)

Bővebben:

GLS futár:

A csomagok kiszállítása minden esetben 8-17 óra között munkaidőben történnek, így munkahelye címét is meg tudja adni, mint kiszállítási cím. A Gls futárnál lehet készpénzben és kártyával is fizetni. A futár telefonszámáról az értesítés tájékoztatót küld.

Packeta Csomagküldő

A Packeta (csomagküldő) egy dinamikusan fejlődő, Magyarországon már több, mint 700 csomagátvételi ponttal rendelkező, csomagküldő hálózat. Az aktuális átvevőhelyek listáját itt lehet megnézni: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Az átvevőhelyek minden esetben helyi üzletek, boltok – például a legközelebbi benzinkút, számítógépüzlet vagy műszaki bolt, kozmetikai szalon, papírbolt, horgászbolt, élelmiszer üzlet, stb…

Előnye, hogy nem kell várni a futárt, a nekünk megfelelő időben át tudjuk venni a csomagot, de figyeljünk az átvevőhely nyitva tartási idejére! Vannak kihelyezve már Packeta csomagautomaták is, ezek közül is lehet választani.

Nem minden átvevőhelyen lehet bankkártyával fizetni, erről az értesítés tájékoztatót küld. Azonban az átvétel előtt online bankkártyás lehetőséget kínál fel a rendszer.

Hogyan működik a Packeta?
1) A szállítási módnál ki kell választani a Packeta csomagpontot és a térképes kereső segítségével meg kell adni, hogy melyik csomagponton szeretné a csomagot átvenni.
2) Ha átadtuk a csomagot a Packetának értesítést küld a rendszer Önnek.
3) Minden nap adunk fel Packeta csomagokat, ugyanis a mi üzletünk átvevőhely is egyben. A csomagok kézbesítésének átfutási ideje kb. 2-5 munkanap.
4) Amint megérkezik az átvevőhelyre a csomagja a Packeta SMS-ben és eMail-ben is értesi Önt.
5) Az SMS-ben és az eMail-ben is küldenek Önnek egy egyedi jelszót. (Ez általában 5 karakterből álló betűk és számjegyek). Ezt kell bemondani az átvevőhelyen.
6) Ha 7 napon belül nem sikerül felvenni az árut, egy válasz SMS-ben vagy a csomagkövetőn keresztül 21 napra meg lehet hosszabbítani a tárolási időt.

Hol ellenőrizhetem, hogy hol van a Packeta csomagom?
A Packeta modern csomagkövetési szolgáltatásnak köszönhetően gyorsan megtudhatja, hogy csomagja éppen hol van és mikor érkezik meg. Egyszerűen csak adja meg a csomagszámot az alábbi linken, ami egy Z betűvel kezdődő, kilencjegyű számsor: https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search 

Foxpost automata

A feadást követően emailben és/vagy smsben kap előértesítést a Megrendelő, hogy a webáruház feladta a csomagot. Ezt követően egy újabb email és/vagy sms által egy nyitókódot küld a Foxpost, amelyet a csomagautomatán elhelyezett érintőképernyőn kell beírni. Utánvétel esetén a terminál segítségével bankkártyával lehet kifizetni a csomag árát, előreutalásnál nincs más teendő, csak beírni a nyitókódot.

Személyes átvétel

Személyes átvételre Tapolcán az üzletünkben van lehetőség (8300 Tapolca, Deák Ferenc utca 9.)

nyitva tartási időben:
Hétfő-Csütörtök : 8-12:30, 13-17-óráig

Péntek: 8-12.30, 13-16-óráig
Szombat: 9-12-óráig

magnifier